Количка

0 артикула

ПРАВА И ПОВЕРИТЕЛНОСТ

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

 

Защитата на личните данни е от голямо значение за ПРИНЦ ООД и искаме процесът по обработка на Вашите лични данни да бъде напълно прозрачен за Вас. Ето защо имаме политика, която определя как ще бъдат обработвани и защитени Вашите лични данни.

 

Кой обработва и носи отговорност за личните Ви данни?
ПРИНЦ ООД е администратор на личните данни, които ни предоставяте и носи отговорност за тях, съгласно приложимия закон за защита на личните данни.

ПРИНЦ ООД
ул. Орловска 154
5300 Габрово
България
Регистрационен номер по ДДС: BG107564645

custserv@princebags.com;

 

Къде съхраняваме Вашите данни?
Данните, които събираме от Вас, се съхраняват в рамките на Европейското икономическо пространство ("ЕИП"), но също така могат да бъдат прехвърлени и обработвани в страна извън ЕИП. Всеки случай на прехвърляне на Вашите лични данни ще се извършва в съответствие с приложимите закони.

За трансфери извън ЕИП, ПРИНЦ ООД ще използва Стандартните договорни клаузи и Защита на неприкосновеността на личната информация за страните, за които липсва адекватно решение от страна на Европейската комисия.

 

Кой има достъп до Вашите данни?
Вашите данни се споделят само в рамките на фирма ПРИНЦ ООД. Ние никога не прехвърляме, продаваме или разменяме Вашите данни за маркетингови цели на трети страни извън фирма ПРИНЦ ООД. Данните, които се препращат на трети страни, се използват само за предоставяне на нашите услуги. Запознайте се с категориите трети страни за всеки процес по-долу.

 

Какво е правното основание за обработването на Вашите данни?
За всяко конкретно обработване на лични данни, които събираме от Вас, ще Ви информираме дали предоставянето на лични данни се изисква от закона или е необходимо за сключване на договор и дали сте задължени да предоставяте лични данни, както и какви последици са възможни, ако решите да не го направите.

 

Какви са Вашите права?

Право на достъп: 
По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с фирма ПРИНЦ ООД, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща.


Право на преносимост: 
Когато ПРИНЦ ООД обработва Вашите лични данни по автоматизиран начин въз основа на Вашето съгласие или въз основа на споразумение, имате право да получите копие от Вашите данни в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат, прехвърлени на Вас или на друга страна. Това включва само личните данни, които сте ни предоставили.


Право на коригиране: 
Имате право да поискате коригиране на Вашите лични данни, ако те са неправилни, включително допълване на непълни лични данни. Ако имате профил в ПРИНЦ ООД, можете да редактирате своите лични данни в страницата на профила си.

 

Право на изтриване:
Имате право да изтриете всички лични данни, обработвани от ПРИНЦ ООД по всяко време, освен в следните ситуации:

- в момента сте в процес на комуникация с отдел Обслужване на клиенти по разрешаването на даден въпрос;
- имате отворена поръчка, която още не е изпратена или е частично изпратена.
- имате неуреден дълг към ПРИНЦ ООД, независимо от начина на плащане.
- ако сте заподозрени в злоупотреба или сте злоупотребили с нашите услуги през последните четири години.
- Вашият дълг е бил продаден на трета страна през последните три години или една година за починали клиенти.
- Вашето заявление за кредит е отхвърлено през последните три месеца.
- ако сте направили покупка, ще запазим Вашите лични данни във връзка с Вашата трансакция според счетоводните правила.


Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:  
Имате право да възразите срещу обработването на Вашите лични данни въз основа на легитимния интерес на ПРИНЦ ООД. ПРИНЦ ООД няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред интересите и правата Ви или поради съдебни искове.

 

Право да възразите срещу директния маркетинг: 
Имате право да възразите срещу получаването на маркетингови съобщения, включително срещу профилирането и анализа за целите на директния маркетинг.

Можете да се откажете от директния маркетинг по следните начини:
- като следвате указанията във всяко съобщение, изпратено с маркетингова цел.
- като редактирате настройките във Вашия ПРИНЦ ООД профил.

 

Право на ограничение:
Имате право да поискате ПРИНЦ ООД да ограничи обработването на Вашите лични данни при следните обстоятелства:
 
- ако възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес на ПРИНЦ ООД, ПРИНЦ ООД ще ограничи обработването на данните в очакване на резултат от проверката на законните основания.
- ако претендирате, че Вашите данни са неточни, ПРИНЦ ООД трябва да ограничи обработването в очакване на резултат от проверката на точността на личните данни.
- ако обработването е неправомерно, можете да възразите срещу изтриването на личните Ви данни и вместо това да изискате ограничаване на използването им.
- ако ПРИНЦ ООД вече не се нуждае от личните данни, но те са Ви необходими за упражняване или защита на правни претенции.

Как можете да приложите Вашите права?
Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личните данни, поради което имаме екип за обслужване на клиенти, който обработва Вашите заявки във връзка с горепосочените права. Винаги можете да се свържете с тях на custserv@princebags.com.

 

Служител по защита на личните данни:
Определихме отговорници по защита на личните данни, за да гарантираме, че Вашите лични данни винаги ще бъдат обработвани по открит, коректен и законен начин. Можете да се свържете с нашия служител по защита на лични данни на custserv@princebags.com и да напишете CЗЛД като заглавие на имейла.

 

Право на подаване на жалба към надзорен орган:  
Ако смятате, че ПРИНЦ ООД обработва Вашите лични данни по неправилен начин, можете да се свържете с нас. Също така имате право да подадете жалба към надзорния орган "Комисия за защита на личните данни" .


Актуализиране на нашата Политика за поверителност:
Възможно е да актуализираме нашата Политика за поверителност. Най-новата версия винаги е достъпна на нашия уебсайт. Ще съобщим всички съществени промени в Политиката за поверителност, например целта на използването на личните Ви данни, самоличността на администратора или Вашите права.

Настоящата Политика за поверителност е в сила от 05.01.2019г. и е в съответствие с изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните).